Vitaliteit bij BDO


BDO en Vitaliteit

Als werkgever willen wij graag bijdragen aan de vitaliteit van BDO'ers in de breedste zin van het woord: van werkplezier tot aan een goede energiebalans (zowel fysiek als mentaal)

Benieuwd wat BDO jou allemaal kan bieden op gebied van vitaliteit? Lees het hier!


BDO'ers fit en vitaal

Om onze collega's fysiek en metaal fit te houden organiseren wij onder meer activiteiten gericht op duurzame inzetbaarheid en mentale wendbaarheid.

Meer verhalenBDO Moves

BDO Moves is bedoeld voor BDO’ers en hun familie, vrienden en zakelijke relaties. BDO Moves is nét even anders dan andere sportevents, omdat je alles helemaal zelf bepaalt. Van dag en tijdstip dat je dit weekend in actie komt, tot aan bewegingsvorm, route en afstand. Ga je voor de 1, 10 of 100 kilometer? Of wordt het toch de halve of zelfs hele marathon? Zo is er voor iedereen een manier én moment om mee te doen. 

Bij BDO stimuleren we vitaliteit en vinden we het belangrijk dat je goed in je vel zit. Via BDO Moves ben je in beweging en dat is goed voor zowel jouw fysieke als mentale gezondheid! BDO Moves zorgt voor verbinding. Door met elkaar iets te ondernemen, leer je elkaar beter kennen, wat kan bijdragen aan je werkplezier en (klant)relaties!
Vitaliteit en onze arbeidsvoorwaarden

Een gezonde werkplek is essentieel. We helpen op verschillende manieren om te zorgen voor een gezonde werkplek. Denk hierbij aan vers fruit op kantoor, een goed ingerichte thuiswerkplek en stimuleren we graag dat elke BDO'er genoeg beweegt.


Je haalt alles uit je talent

Vakantietoeslag van 8,33%

32 vakantiedagen

Hybride werkenBDO'ers over vitaliteit 

Kickstart je carrière

Samen uit, samen thuis

'Ik mag mijn tijd zelf indelen, bijvoorbeeld om te sporten.'

Lees het verhaal van Phil
Vrijheid & verantwoordelijkheid

Ruimte voor ontwikkeling

'Die menselijke maat bevalt me heel goed.'

Lees het verhaal van arjan
Werken waar je wilt

Trainen met collega's voor de BDO Run

'Leuk om collega's op een andere manier te leren kennen.'

Lees het verhaal van Sef

 


We staan voor je klaar

Stuur een bericht en we helpen je graag verder