Management Consultancy

Advisory

Kies uit 5 vacatures

In het kort

Als Management Consultant ondersteun je bestuurders en directieleden, in de profit en non-profit sector, om zichzelf én hun organisatie succesvol te verbeteren en te veranderen. Binnen BDO kun je op verschillende manieren doorgroeien naar topspecialist of breed inzetbare adviseur. 

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

Management Consultancy

Als management consultant ondersteun je bestuurders en directieleden, in de profit en non-profit sector, om zichzelf én hun organisatie succesvol te verbeteren en te veranderen. Binnen BDO kun je op verschillende manieren doorgroeien naar topspecialist of breed inzetbare adviseur.

Een nieuwe visie. Een reorganisatie of een wetswijziging waaraan moet worden voldaan. De executie van een strategie of een team dat niet functioneert. Stuk voor stuk zaken waar bestuurders tegenaan lopen. Je werkt aan dynamische en veelzijdige projecten die er echt toe doen. En waarin je al je adviestalent en creativiteit kwijt kunt. In multidisciplinaire teams adviseer je op thema’s als strategie, organisatie, finance, digitale transformatie en HR. Als ervaren management consultant coach je junioren om beter te worden in het vak.

Binnen BDO ga je op de afdeling Advisory aan de slag. Eigenlijk kun je ons zien als een ‘snoepwinkel’ waarin je, afhankelijk van je wensen en kwaliteiten, zelf bepaalt hoe je je wilt ontwikkelen op het gebied van Management Consultancy. Zo groei je door tot een topspecialist of tot breed-inzetbare adviseur die verantwoordelijk is voor een totaalproject. En leggen we een prachtige basis voor je toekomst.

Dit zijn je klanten

Wij werken op de afdeling Advisory voor klanten in de profitsector, met een sterke focus op familiebedrijven, en voor organisaties binnen de publieke sector zoals zorginstellingen, de overheid en woningbouwcorporaties.

Hulp nodig?

Jamie Wellink

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Jamie Wellink

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan