HR

Payroll & HR Services

Staff & Support

Advisory

Kies uit 22 vacatures

In het kort

Bij BDO vind je binnen HR verschillende functies, expertises en loopbaankansen. Van HR Medewerker tot HR- en Payroll Professional tot Consultant. Zet jij je talent in voor de medewerkers van BDO? Of adviseer en ontzorg je liever onze klanten? Ontdek wat bij jou past. 

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

HR

Bij BDO vind je binnen HR verschillende functies, expertises en loopbaankansen. Van HR Medewerker tot HR- en Payroll Professional tot Consultant. Zet jij je talent in voor de medewerkers van BDO? Of sta jij in je kracht bij het ontzorgen, ondersteunen en adviseren van klanten? Ontdek hier de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Als je graag voor klanten werkt kun je met een HR-opleiding of achtergrond binnen diverse teams aan de slag. Bijvoorbeeld op de afdeling Management Consulting. Daar ondersteun je als HR Consultant onze klanten met complexe en uiteenlopende HR vraagstukken. Denk aan een reorganisatie of een team dat niet functioneert. Een andere mogelijkheid is als Consultant op de afdeling Interim & Recruitment. Hier help je onze klanten met het vinden van een passende kandidaat voor een (dringend) capaciteitsvraagstuk. Dit zijn voornamelijk functies op (hoger)management- en directieniveau.

Kies je voor de afdeling Payroll en HR Services? Als Payroll Professional zorg je er met je team voor dat 7.000 klanten tijdig de gewenste Payroll dienstverlening kunnen leveren. Dat doe je met de meest moderne software. Als HR Services Professional ga je aan de slag met operationele HR werkzaamheden, zoals in-, door- en uitstroom. 

Werk je graag met én voor jouw eigen BDO-collega’s? Dan is onze interne HR-afdeling de plek die bij je past. De afdeling HR bestaat onder andere uit de afdelingen HR Advies, HR Development, HR Administratie, Recruitment en de BDO Academie. Het gezamenlijk doel van onze HR-afdeling is BDO-medewerkers in staat te stellen om zich verder te ontwikkelen. Hierbij kijken we op individueel niveau naar de benodigde hard- en soft skills. Van stagiair tot partner: iedereen die bij BDO werkt, is een talentvolle professional.

Welke loopbaan je ook kiest: bij BDO wordt er alles aan gedaan om jou te laten groeien!

Dit zijn je klanten

Als Consultant binnen Management Consulting, Interim & Recruitment en Payroll & HR Services werk je voor klanten van BDO. Dat zijn bedrijven binnen de profitsector en not-for-profitsector. We hebben een sterke focus op familiebedrijven. 

Binnen de afdeling HR werk je met én voor jouw collega’s uit de gehele BDO-organisatie. Afhankelijk van je functie heb je te maken met diverse stakeholders. Van het bestuur tot directie en van (locatie)managers tot teamleiders.

Hulp nodig?

Jilke van Hulten

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur mij een bericht

Jilke van Hulten

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan