Legal

Tax & Legal

Kies uit 4 vacatures

In het kort

Als legal professional bij BDO ben je de vertrouwde, brede juridische gesprekspartner voor onze klanten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid voor allerlei soorten organisaties. En je collega’s met andere expertises binnen BDO zijn altijd dichtbij voor overleg. 

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

Legal

Als legal professional bij BDO ben je de vertrouwde, brede juridische gesprekspartner voor onze klanten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid voor gevarieerde organisaties. En je collega’s met andere expertises binnen BDO zijn altijd dichtbij voor overleg.

Binnen onze afdeling Tax & Legal kun je werken op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeids- en sociale zekerheidsrecht en publiekrecht. Als jurist bij BDO adviseer je onze klanten over uiteenlopende juridische aangelegenheden. De ene dag onderhandel je over de beëindiging van een dienstverband en de andere dag dien je een dagvaarding in bij de rechtbank of doorloop je een reorganisatie. Omdat een juridisch probleem nooit alleen een juridisch probleem is, heb je nauw contact met je collega’s van Tax. En voor input van een pensioenexpert of een jurist met een ander specialisme, is een belletje of een kort mailtje voldoende.

Daarnaast vind je hier ook de afdeling QRM (Quality Risk Management) & Legal. QRM & Legal richt zich op het (risicogericht) verbeteren en beheersen van kwaliteit. QRM & Legal draagt zorg voor de centrale coördinatie van aspecten die verband houden met de naleving van relevante wet- en regelgeving (compliance) en integraal risicomanagement voor de gehele BDO organisatie. De afdeling ondersteunt de Raad van Bestuur, diverse Management Teams en collega’s binnen BDO. 

Binnen QRM & Legal werken medewerkers met verschillende expertises. Denk hierbij aan onder anderen juristen, accountants, bedrijfskundigen, privacy experts en compliance medewerkers. Gezamenlijk werken zij aan het creëren van een werkomgeving waarin professionals in staat worden gesteld om topkwaliteit te leveren. Dit doen zij door het analyseren van diverse risk- en compliance vraagstukken, interpreteren van de steeds complexere wet- en regelgeving, kwaliteitsbeheersing, beoordelen van risico’s die samenhangen met het accepteren van cliënten en opdrachten, rapporteren aan (externe) toezichthouders, het begeleiden en opleiden van BDO collega’s.

Bij Legal ben je de vertrouwde, brede juridische gesprekspartner voor klanten. Altijd alert op wat er nog meer speelt. Jouw werk gaat verder dan juridisch advies. Je geeft advies voor de toekomst en voelt je medeverantwoordelijk voor de strategische doelstellingen van de klant. En omdat Tax & Legal bij BDO bewust één afdeling vormen, kun je makkelijk switchen als je toch liever de belastingadvies kant kiest. Zo bepaal jij bij ons je eigen carrière.


Dit zijn je klanten

Binnen de afdeling Tax & Legal werk je als legal professional voor middelgrote en grote klanten in het profit en non-profit segment. Zoals technology, retail of financial services (profit) en ziekenhuizen, provincies en culturele instellingen zoals musea (non-profit).

Hulp nodig?

Birgit van der Sommen

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Birgit van der Sommen

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan