Over BDO

Een andere kijk op waarde

Bij BDO ben je van echte waarde


Bij BDO werken accountants en adviseurs die snappen dat waarde over meer gaat dan geld. Die winst voor het klimaat en de maatschappij meerekenen. En geloven dat bij een jaarlijkse balans ook de balans tussen privé en werk hoort. Want alleen als we alles meetellen kom je onder de streep uit op echte waarde. Waarde die iets toevoegt aan jouw carrière. Wil jij ook werken waar je van echte waarde kunt zijn?

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

Jij wilt van echte waarde zijn 

Niet zomaar ergens werken, maar een bijdrage kunnen leveren. Gezien worden. Om wie je bent. Om wat je kan en waarin je kan groeien. Aandacht kunnen geven aan wat jij echt belangrijk vindt. Een verschil maken. Voor klanten. De maatschappij. En voor de mensen om je heen. 


Duurzame toekomst

Bij BDO helpen we mensen en organisaties bij het realiseren van  hun duurzame toekomst. Door inzicht en zekerheid te geven in echte waarde. En dat gaat niet alleen over geld. Of over maximale winst. Wij kijken op een nieuwe manier naar ons vak. Met een bredere blik. En meer oog voor de werkelijke kosten en baten. Voor continuïteit. Een manier die past bij deze tijd. De uitdagingen waar we mee  te maken hebben. En de rol - de verantwoordelijkheid - die bedrijven en mensen  daarin hebben. Met ruim 3.000 gedreven collega’s en als onderdeel van een wereldwijd netwerk. Heb jij bij BDO de slagkracht om samen met klanten echte impact te maken. 

In een cultuur waarin iedereen op waarde wordt geschat. Een omgeving waar collega’s naast elkaar staan. En elkaar verder helpen. Maar ook de kritische vraag durven stellen of iets werkelijk nuttig is. Er echt toe doet. Werk dat je op scherp zet. En waarin je jezelf continu kunt ontwikkelen. Zodat jij, samen met ons, een bijdrage kan leveren aan de uitdagingen van vandaag en morgen.

Hoe ben jij van echte waarde?Verhalen van BDO'ers

Benieuwd wat je kunt verwachten als je bij BDO komt werken? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s!

Meer verhalen

Jouw carrière bij BDO

Of je nu net begint, of al jarenlang ergens anders hebt gewerkt. Of je nu rustig wilt doorgroeien of snelle partnerambities hebt. Bij BDO sta je aan het roer van je eigen carrière.

Student

Student

Kom je net van het vwo, volg je een hbo-opleiding of wo-studie? Bij BDO kun je al tijdens je studie aan de slag. Ontdek snel hoe leuk dat is. 

Lees meer
Young Professional

Young Professional

Bij BDO krijg je als startende professional meteen een divers klantenpakket en veel verantwoordelijkheid. Maar je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. 

Lees meer
Professional

Professional

Bij BDO ben je ondernemer in onze onderneming, met weekends die écht weekends zijn en een klantenpakket waar je U tegen zegt. Maar dat is niet alles… 

Lees meer

Jouw toekomstige werkplek

Ontmoet ons
op een BDO event

Tijd voor een
carrière bij BDO.

Maak een Jobalert en ontvang de meest recente
matchende vacatures in je inbox.

Bekijk alle vacatures