Over BDO

De voordelen van een internationaal kantoor, maar wel met een prettige werksfeer.

Opgeteld het beste kantoor voor jou


Je hebt een gezonde ambitie, maar houdt ook erg van je vrije tijd. Je wil graag op topniveau opereren, maar wél in een fijne omgeving met leuke collega’s. Je wilt partner worden, maar ook thuis nog veel betekenen. 

Kortom: you want it all! En dat kan. Want bij BDO hoef je niet te kiezen. Dat maakt ons opgeteld het beste kantoor voor jou.

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

Opereer op het hoogste niveau

Bij BDO opereer je op het hoogste niveau, zonder dat je werk meteen je leven overneemt. We zijn een menselijke organisatie in een zakelijke wereld. Met de vrijheid om te werken waar je wilt: bij de klant, op kantoor of thuis. Weekends die weekends zijn. En werkdruk die samen wordt gedragen.

Bepaal je volgende stap

Bij ons sta je aan het roer van je eigen carrière. Met eigen klanten - van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot familiebedrijf - ben je ondernemer binnen onze onderneming. En in een omgeving wars van hiërarchie, bepaal jij wat je volgende stap is. Of welke niet.

Werk succesvol samen

Met zoveel verschillende disciplines, kun je over elk onderwerp wel met iemand sparren. Sterker nog, we staan bekend om onze succesvolle multidisciplinaire samenwerkingen. Als één team, werken we aan de beste oplossing voor de klant.

Haal alles uit je talent

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Je werkt niet op slechts één grote klant, maar kunt rekenen op een gevarieerd klantenpakket. Dus kun je in de keuken kijken van veel bedrijven. En met onze BDO Academie krijg je de kans om je alles uit je talent te halen.

Dit is jouw carrière

Of je nu net begint, of al jarenlang ergens anders hebt gewerkt. Of je nu rustig wilt doorgroeien of snelle partnerambities hebt. Bij BDO sta je aan het roer van je eigen carrière.

Student

Student

Kom je net van het vwo, volg je een hbo-opleiding of wo-studie? Bij BDO kun je al tijdens je studie aan de slag. Ontdek snel hoe leuk dat is. 

Lees meer
Young Professional

Young Professional

Bij BDO krijg je als startende professional meteen een divers klantenpakket en veel verantwoordelijkheid. Maar je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. 

Lees meer
Professional

Professional

Bij BDO ben je ondernemer in onze onderneming, met weekends die écht weekends zijn en een klantenpakket waar je U tegen zegt. Maar dat is niet alles… 

Lees meer

BDO als werkgever

Ontmoet ons
op een BDO event

Tijd voor een
carrière bij BDO.

Maak een Jobalert en ontvang de meest recente
matchende vacatures in je inbox.

Bekijk alle vacatures