Professional

Bij BDO ben je ondernemer in onze onderneming, met weekends die ook écht weekends zijn en een klantenpakket waar je U tegen zegt. Bekijk hier alle voordelen als professional bij BDO. 

Je weekends zijn weekends

We geloven in de kracht van een goede work-life balance. Jij bent eigenaar van je agenda. Hybride werken – deels thuis, deels op kantoor of bij je klant – is helemaal oké. Ook bieden we een ouderschapsprogramma voor vrouwelijke en mannelijke medewerkers. Tussendoor sporten op je werkdag? Dat kan prima. Dat jij plezier hebt in je werk, is het belangrijkst.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Met 2.600 professionals is BDO groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Jij geeft aan welke kant je op wilt, en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld via de BDO Academie, het trainingsaanbod van Goodhabitz of ons leiderschapsprgramma.

Eigen ondernemerschap

Wat je functie ook is, je kunt actief bijdragen aan de organisatie. Je bent een soort ‘ondernemer’ binnen BDO. Er wordt naar jouw ideeën en initiatieven geluisterd. Je denkt mee over toekomstige dienstverlening, de toekomst van diensten, marktbenadering en visie. Kortom, je wordt serieus genomen in jouw vakgebied.

Maatschappelijk belangrijk werk

We streven naar een duurzame en toekomstbestendige impact op onze omgeving. Bijvoorbeeld via het BDO Impact Centre. Met duurzame initiatieven op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), waarmee we een langdurige impact maken op mens en maatschappij. Jouw werk bij BDO is dus van maatschappelijk belang. 

Dit is jouw
carrière

Dit is jouw carrière

Of je nu net begint, of al jarenlang ergens anders hebt gewerkt. Of je nu rustig wilt doorgroeien of snelle partnerambities hebt. Bij BDO sta je aan het roer van je eigen carrière.

Student

Student

Kom je net van het vwo, volg je een hbo-opleiding of wo-studie? Bij BDO kun je al tijdens je studie aan de slag. Ontdek snel hoe leuk dat is. 

Lees meer
Young Professional

Young Professional


Bij ons krijg je meteen een mooi klantenpakket, maar word je ook razend goed begeleid. Ontdek welke kansen er voor het grijpen liggen als startende professional

Lees meer
Professional

Professional


Bij BDO ben je ondernemer in onze onderneming, met weekends die écht weekends zijn en een klantenpakket waar je U tegen zegt. Maar dat is niet alles… 

Lees meer

BDO als werkgever

Dit zijn wij,
dit is BDO

Benieuwd wat je kunt verwachten als je bij BDO komt werken? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s!

Meer verhalen

Tijd voor een
carrière bij BDO.

Maak een Jobalert en ontvang de meest recente
matchende vacatures in je inbox.

Bekijk alle vacatures