Nathan Vastenburg

Manager Internal Audit, Risk en Compliance

Je bent hier de baas over je eigen carrière

‘Ik ben manager bij de afdeling Internal Audit, Risk en Compliance, onderdeel van BDO Digital. Dat is de digitale tak van BDO. Klanten die ik bedien zijn onder andere pensioenfondsen, banken en vermogensbeheerders. Voor de pensioenfondsen worden we vaak ingezet als externe partij om de interne audits uit te voeren. Daar ben ik dan het aanspreekpunt voor de klant en verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits. Maar we houden ons op onze afdeling net zo goed bezig met het voorkomen van witwassen en terrorisme financiering. Ik ben zelf betrokken bij een groot programma binnen een grote private bank op dit vlak.

Je eigen agenda bepalen

Ik heb veel verschillende klanten en heb de vrijheid om mijn eigen agenda te bepalen. Die ziet er dan ook divers uit: de ene dag op locatie, de volgende dag bij een andere klant. Dan weer op kantoor en dan weer thuis. Afhankelijk van waar de afspraken zijn en waar ik nodig ben. Met kleine kinderen, een zoontje van 2 en een dochter van 5, is die flexibiliteit erg prettig. Ook van mijn klanten ervaar ik deze flexibiliteit. Waar ik mijn werk doe en hoe ik het doe, kan ik tot op zekere hoogte zelf invullen.

Leiding leren geven

Het was die combinatie van vrijheid en interessant werk die mij bewust voor BDO deed kiezen. De dynamiek van het projectmatige werken op tactisch/strategisch niveau, samen met een team van collega’s bij de klant sprak mij enorm aan. Bovendien had ik de ambitie om leiding te leren geven en mijn commerciële kant te ontwikkelen, ambities die ik inmiddels heb waargemaakt. Ook dat kan hier. Als je zelf doelen stelt, word je bij BDO van alle kanten oprecht gesteund. Je bent hier baas over je eigen carrière.’

Hulp nodig?

Jilke van Hulten

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur mij een bericht

Jilke van Hulten

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan