Jeffrey Bouwman

Teamleider Accountancy

Ons kantoor voelt meer als ontmoetingsplek dan werkplek

'Hybride werken is bij BDO heel vanzelfsprekend. Gemiddeld zit ik twee dagen thuis, twee dagen op kantoor en een dag bij een klant. Als Teamleider Accountancy analyseer ik de financiële situatie van organisaties, onder meer via de jaarrekening. Je kunt dan zeggen: hier is je jaarrekening, succes! Maar ik schuif liever bij de klant aan tafel om te sparren.

Sparren met de klant

Los van het feit dat we een adviserende organisatie zijn, is het ook gewoon leuker om iets extra’s te bieden. Om te helpen actiepunten vanuit ons advies op te pakken. Bij BDO kan dat omdat we zoveel specialismes in huis hebben. Speelt er iets fiscaals, dan zoek ik bijvoorbeeld een BTW-specialist op, ga ik er misschien wel tussenuit en coördineer ik die samenwerking. Ik hoor achteraf dat klanten het prettig vinden om eerst te klankborden. Zelf geeft het me voldoening om onderdeel te zijn van hun team.

Thuis of bij op kantoor

Regelmatig op kantoor zijn, vind ik wel belangrijk. Zeker bij het begeleiden van stagiaires of junioren. Zij leren sneller als ze zien waar ik mee bezig ben. Het is ook een fijne locatie. We kijken in Breda aan de ene kant uit op het bedrijvige station en aan de andere kant loop je zo het park in. Het voelt vaak meer als een ontmoetingsplek dan een werkplek. En hoe flexibel het ook is dat we de keuze hebben om thuis of bij klanten te werken: onze borrels worden gelukkig druk bezocht.’

Hulp nodig?

Laura van Dalen

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Laura van Dalen

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan