Raven Houdijk

Junior Adviseur Cyber Security

Je krijgt hier kansen die je niet snel ergens anders krijgt

‘Van huis uit ben ik Jurist Ondernemingsrecht. Bij een van mijn opdrachtgevers waar ik op detacheringsbasis werkte, kreeg ik te maken met de Privacy Officer. ‘Dát is interessant’, dacht ik meteen. Ik was altijd geïnteresseerd in cyber security maar had nooit geweten dat dit als jurist ook een optie was. Ik kwam online een artikel tegen over BDO Cyber Security. Maar kon ik dit wel? Moest ik me niet omscholen?

Switch naar Cyber Security

Het bleek mogelijk om bij BDO die switch te maken. Ja, informatiebeveiliging was een sprong in het diepe, maar ik bleef ook doen wat ik kende. Governance en advies geven aan de beleidskant. En ik werd goed begeleid. Als junior werk je hier altijd samen met een medior of senior. Plus een coach voor persoonlijke begeleiding die ook je workload in de gaten houdt. Kom je met een goed idee, dan mag je er meestal meteen mee aan de slag. De afdeling Financiële Entiteiten, waar mijn kennis lag, mocht ik bijvoorbeeld zelf helpen opzetten.

Learning on the job

Elke dag ben ik wel met een ander project bezig of ga ik voor een andere klant aan de slag. Het is learning on the job: bij elke klant steek je weer wat op. BDO biedt zelf ook cursussen en trainingen en je kunt een externe opleiding volgen. Je wordt uitgedaagd uit je comfort zone te stappen. Ik werd laatst gevraagd om een training te geven over cyber security. Iets waar ik zelf nooit aan had gedacht. Je krijgt bij BDO echt kansen die je niet snel ergens anders krijgt.’

Hulp nodig?

Karien Bekkers

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Karien Bekkers

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan