Phil Bremen

Controller

Ik mag mijn tijd zelf indelen, bijvoorbeeld om te sporten

‘BDO bestaat uit vier regio’s in Nederland, elk met een jaaromzet van ongeveer 90 miljoen. Een van mijn verantwoordelijkheden als controller is het opstellen van een maandelijkse analyse van de performance van één van deze regio’s. Vervolgens bespreek ik deze met het management van de regio en de CFO. Samen kijken we hoe we de financiële performance verder kunnen verbeteren. 

Een hecht team

Je kunt dit werk niet zonder collega’s doen. Met data analisten en business controllers vormen we een hecht team. Onze kracht is de samenwerking binnen het team. Ik leer veel van ervaren collega’s die al langer bij BDO werken. We nemen de tijd voor nieuwe collega’s, er wordt echt geïnvesteerd in mensen. Ik krijg de ruimte en de juiste begeleiding om te groeien in mijn functie. Ik ben een van de jongsten in ons team. Binnen BDO zijn er genoeg mogelijkheden om in contact te komen met collega's van mijn leeftijd van andere afdelingen. Je hebt bijvoorbeeld Jong BDO, een groep die allerlei leuke activiteiten organiseert. Ook ga ik vaak met een bevriende collega tijdens of na werk sporten. 

Vitaliteit voorop

Als sport belangrijk voor je is, zoals voor mij, zit je hier zeker goed. BDO vindt vitaliteit ook belangrijk en ze betalen daarom een deel van mijn sportabonnement. In overleg met je collega’s mag je je tijd zelf indelen, dus kan ik regelmatig ’s middags even naar de sportschool. Eindhoven Strijp-S, waar ik werk, is geweldig! Het is een heel bruisende buurt met veel eettentjes, ondernemers en gezelligheid. En ons nieuwe kantoor is ook gezellig: de tafelvoetbal, dartboard en pingpongtafel spreken voor zich.’ 

Hulp nodig?

Jilke van Hulten

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur mij een bericht

Jilke van Hulten

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan