Arjan Verwoert

Partner Audit & Assurance

Die menselijke maat bevalt me heel goed

Arjan Verwoert is partner Audit & Assurance bij BDO. Samen met zijn dochter Silke rent hij in het weekend van 21 en 22 mei 10 kilometer tijdens de tweede editie van de BDO Run, waar dit jaar ruim 750 mensen aan meedoen. Een derde van alle deelnemers is familielid of vriend.

DNA van BDO

Vorig jaar hebben Arjan en Silke ook meegedaan: ‘We hebben toen dezelfde afstand gelopen. Ons doel voor dit jaar is om de run binnen een uur te gaan lopen. Ik vind het heel leuk dat BDO dit event organiseert en dat ik dit samen met mijn dochter kan doen. Het past ook helemaal bij het DNA van BDO. Het is niet alleen voor BDO’ers, maar je mag ook familieleden en klanten erbij betrekken. Daarnaast krijg je de volledige vrijheid om te kijken hoe, waar, wanneer en met wie je dit wilt doen. Hiermee laten we zien dat we inclusiviteit belangrijk vinden en ons niet alleen richten op het zakelijke, maar ook de verbinding zoeken met de privésituaties van BDO’ers. Dat maakt ons uniek als werkgever.

Menselijke maat

In 2016 is Arjan bij BDO in dienst gekomen: ‘Wat me met name goed bevalt, is die menselijke maat. Dat merk ik aan de manier waarop we met elkaar omgaan en de prettige werksfeer. Op mijn afdeling werken we met zo’n 60 collega’s waarvan we enigszins van elkaar weten hoe onze privélevens eruit zien. Door zo’n prettige werkomgeving begrijp je elkaar beter en zet je net dat stapje extra voor elkaar. Er heerst echt een teamgevoel en het is plezierig om in zo’n context te kunnen werken.

Ruimte voor ontwikkeling

Wat BDO ook uniek maakt is het ondernemerschap en de vrijheid die je krijgt om je eigen voorkeur te kunnen realiseren op het moment dat je ergens voor kiest. Ik werk met name voor woningcorporaties omdat ik dat ook een interessante tak van sport vindt. Je krijgt hier alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in het gene waar je interesses liggen en nieuwe dingen uit te proberen. Mijn werk is erg leuk, maar er is wel een bepaalde mate van complexiteit waardoor het geen standaard werk is. Dat maakt het werk ook uitdagend. Er komen regelmatig situaties voor die ik nog niet zoveel heb meegemaakt of spannend zijn om te doen. Denk bijvoorbeeld aan de reactie van een klant op eerlijke feedback. Of een collega met een persoonlijke kwestie. Ik denk dan graag met hem of haar mee.’ Op de vraag hoe Arjan BDO in drie woorden moet omschrijven: ‘Dat is open, pragmatisch en oplossingsgericht.’

Over Arjan

‘Ik ben naast accountant ook vooral mens. Getrouwd met Marielle en wij hebben een zoon van 19 (Jordi) en een dochter van 16 (Silke). Wij wonen in de mooie Betuwe, vlak bij de ‘pittoreske’ voormalige kerncentrale in Dodewaard. Na het vwo ben ik als toevalstreffer begonnen in accountancy. Dat was en is voor mij een schot in de roos: veel contact met collega’s en klanten, meedenken over ontwikkelmogelijkheden en lekker veel variatie. Weliswaar vond ik de studie niet leuk, het werken des te meer. Ik vind het fijn dat ik vrijwel dagelijks kan doen wat ik leuk vind. Accountant zijn is daarmee bijna een hobby te noemen. Nog leuker dan hardlopen… Binnen BDO ben ik als een vis in de vijver: ruimte voor ondernemerschap, no-nonsense en denk in oplossingen.’

Hulp nodig?

Lizzy van de Steeg

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Lizzy van de Steeg

Campus Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan