Bas Persoon

Senior Assistent Accountant

Ik ben onmisbaar voor het eindresultaat. Op het werk én op het veld.

‘Zelfs als je aan het begin van je carrière bij BDO staat, zoals ik, voer je al taken uit die cruciaal zijn voor de jaarrekeningcontrole. Als senior assistent accountant voer je nog niet het eindgesprek met de klant, maar je bent wel ontzettend belangrijk voor het team. Een stille kracht die onmisbaar is voor het uiteindelijke resultaat.

Dat geldt ook voor mijn rol als assistent-scheidsrechter in het betaalde voetbal. Vroeger vlagde een assistent-scheidsrechter of de bal in of uit was. Tegenwoordig ben je, met een headset op, ook een extra paar ogen en oren van de scheidsrechter. Op het veld opereer ik in de anonimiteit en word ik soms letterlijk niet ‘gezien’. Maar elke scheidsrechter zal erkennen dat je als assistent-scheidsrechter onontbeerlijk bent voor het hele team. Net als op het werk, waar alles om teamwork draait.

Doe ik mijn werk goed op het veld, dan krijg ik de interessantere wedstrijden. Je functie is bepaald maar de uitdaging zit ‘m in je wedstrijdpakket, eventueel op hoger niveau. Dat zie ik terug bij BDO. Ook hier staat de functie vast, maar de rol die je gaat vervullen kan veranderen in het team. Hoe meer verantwoordelijkheid je voelt, hoe beter je resultaten zijn. Naarmate je een beter niveau bereikt, wordt het tempo ook hoger. Daar hou ik wel van. Ik vind het belangrijk dat ik zelf in de hand heb of en hoe snel ik wil groeien. Op het veld én binnen BDO.’

Hulp nodig?

Laura van Dalen

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Laura van Dalen

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan