Chantal Snijders

Belastingadviseur, Tax & Legal

Wie met goede ideeën komt, krijgt hier carte blanche

‘Als ik mensen vertel dat ik belastingadviseur ben, denken ze: o wat saai. Het tegendeel is waar. Ik krijg in deze functie juist de kans om bij verschillende bedrijven binnen te kijken. Ik werk veel voor innovatieve (familie)bedrijven en hou me bezig met maatregelen die innovatie aanjagen, zoals de WBSO-subsidie en de innovatiebox. Ook vind ik mijn branche bijzonder. Veel van mijn klanten zijn kwekers dus kom ik regelmatig in hun kassen in het Westland.

Vorig jaar kreeg ik de kans om deel te nemen aan het HortiHeroes Intrapreneurship Programma. Een opleidingsprogramma voor young professionals binnen de food & flower industrie. Binnen één jaar krijg je de tools, vaardigheden en mindset van startups onder de knie en leer je hoe je mensen kunt overtuigen of een verandering doorvoert in een organisatie. Ik mocht er vanuit BDO een dag in de week voor vrij maken, en daar ben ik dankbaar voor. Het heeft me ontzettend veel gebracht. Je leert anders denken, krijgt nieuwe ervaringen en vergroot je netwerk.

Bij HortiHeroes werkte ik samen met leeftijdsgenoten uit allerlei werkgebieden. Van veredeling tot de bankenwereld. Met een team heb ik de startup Left-O opgezet, een bedrijf dat voedselverspilling tegengaat bij lokale ondernemers. We wonnen er de eerste prijs mee: een flink bedrag dat ieder van ons aan een project binnen onze eigen organisatie mochten besteden. Voor BDO werk ik nu aan het verbeteren van ons interne programma om werkstudenten/starters een goede start te geven bij BDO.

Na de opleiding ben ik ook anders gaan werken. Ik heb geleerd om niet meteen in de oplossingsstand te schieten, maar een stap terug te nemen en echt goed na te denken wat het probleem is. Het is mooi dat je binnen BDO voortdurend wordt uitgedaagd om je te ontwikkelen. Je mag hier ondernemer binnen de onderneming zijn. Graag zelfs. Wie met goede ideeën komt, krijgt hier carte blanche.'

Hulp nodig?

Lizzy van de Steeg

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Lizzy van de Steeg

Campus Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan