Stel je eigen meeloopdag samen

Inschrijven

Ben jij een hbo- of wo-student en ben je je aan het oriënteren op een stage, werkstudentschap of startersfunctie? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden een accountant uitvoert? Meld je dan nu aan voor een gepersonaliseerde meeloopdag, die volledig is afgestemd op jouw interesse en behoefte. Krijg een uniek inkijkje in een dag van een accountant bij BDO!

Jij bent in de lead

Voor deze meeloopdag ben jij in de lead! Je maakt kennis met BDO op de manier zoals jij dat graag wil. Wil je meer weten over de dagelijkse werkzaamheden van een accountant en ervaren hoe het is om op één van onze afdelingen te werken? Kies dan voor meewerken. Weet je wat de werkzaamheden inhouden, maar ben je nieuwsgierig naar de sfeer, de manier van samenwerken, het klantenpakket, de begeleiding en/of arbeidsvoorwaarden? Kom dan koffie drinken! Of wil je vooral meerdere collega’s van BDO ontmoeten en op een gezellige, luchtige manier kennismaken? Lunch dan met het team mee. Wil je het allemaal? Dan kan dat ook!

Stel hier jouw eigen meeloopdag samen:

  • Ochtend of middag
  • Koffie drinken, meewerken en/of mee lunchen
  • Audit & Assurance en/of Accountancy & Bedrijfsadvies
  • Alleen of samen met studiegenoten
  • Op kantoor Amstelveen, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg of Utrecht.

 

Het is aan jou! Dus meld je snel aan. Weet je het nog niet? Dan kijken we samen welke manier van kennismaken het beste past bij jouw interesse en behoefte.

Interesse? Meld je aan

Dus, ben jij een hbo- of wo-student met interesse in Accountancy? En ben je nieuwsgierig naar jouw carrière en/of stage mogelijkheden bij BDO? Meld je aan via onderstaande button. Na aanmelding nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op, om jouw meeloopdag samen te stellen en in te plannen. We kijken uit naar je aanmelding!

Inschrijven

Hulp nodig?

Lizzy van de Steeg

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Lizzy van de Steeg

Campus Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan