Manon Smit

Senior Assistent Accountant

Werk is werk en thuis is dus écht thuis bij BDO

Tijdens mijn Bachelor bedrijfskunde was ik werkstudent bij BDO. Daarna ben ik starter (assistent accountant) geworden en tegelijkertijd begonnen met mijn master. Ik werd goed begeleid en had het naar mijn zin maar toch twijfelde ik. Wilde ik bij een nog grotere organisatie solliciteren of niet? Maar eigenlijk wist ik al dat je niet hoeft te kiezen. Je werkt bij BDO net zo goed voor grote klanten. 

Leerzaam én gezellig

Na de BDO Inhousedag wist ik het helemaal zeker. Op iedere afdeling kwamen collega’s op ons af om een praatje te maken. Het was leerzaam én gezellig. Je zag meteen: mensen zijn hier oprecht geïnteresseerd in elkaar. Dat miste ik bij eerdere meeloopdagen van andere kantoren, en volgens mij is die sfeer echt typerend voor BDO. Inmiddels werk ik hier als Senior Assistent Accountant. Met het team controleren we de jaarrekeningen van klanten en lopen we door hun processen heen om hen zo verder te helpen. 

Controleseizoen barbecue

Het werk is interessant, ik kom bij veel verschillende bedrijven, maar waar het voor mij om draait zijn de collega’s. Tijdens de Summerschool – een paar dagen met trainingen en avondactiviteiten - leer je BDO’ers door heel Nederland kennen. En een nieuw controleseizoen trappen we bijvoorbeeld altijd samen af met een barbecue. Natuurlijk werken we hard, accountancy kent piekmomenten in het jaar. Maar we gaan liever met z’n allen in de avond door, dan dat we in het weekend werk mee naar huis nemen. Werk is werk en thuis is dus écht thuis, en dat bevalt mij wel.

Hulp nodig?

Lizzy van de Steeg

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Lizzy van de Steeg

Campus Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan