Maxim Lenders

Assistent Accountant, Audit & Assurance

Als ik iets leuk vind, ga ik er vol voor. Op het werk én privé.

‘Een partner bij BDO zei eens tegen mij: af en toe moet je hard gaan, maar het is belangrijk dat, terugkijkend op een langere periode, de balans klopt voor jezelf. Komend van een partner, zegt dat denk ik wel iets over de hele organisatie. Persoonlijk hou ik daar wel van. In de accountancy weet je gewoon dat je soms wat gas bij moet geven, maar voor mij is dat prima. Met een team ‘s avonds nog werken en dat je dan een deadline hebt en er gewoon met z'n allen voor gaat. Die dynamiek, Ik vind dat wel wat hebben.

Als assistent accountant verdiep ik me in de cijfers en processen van verschillende organisaties. Ik interview klanten en analyseer hun data. Het is leuk werk, in steeds weer een ander team voor een andere klant dus het blijft altijd interessant. Ook zit ik in het vierde jaar van mijn bachelor accountancy en ik ben van plan daarna nog een master en post master te doen, met als doel registeraccountant te worden. Het is druk maar mijn werk geeft me energie. Genoeg energie om me ook nog op een andere passie van het moment te storten: fietsen in mijn vrije tijd.

Het is super ontspannend om gewoon lekker te fietsen en mooie dingen om je heen te zien. Maar ik vind ik het wel zo fijn om ergens naartoe te werken. Anders dan met een teamsport, heb je geen stok achter de deur. Dus volgend jaar fiets ik de Mont Ventoux, een race voor het goede doel. Want als ik iets leuk vind, dan ga ik er vol voor. Op het werk én thuis.’

Hulp nodig?

Lizzy van de Steeg

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Lizzy van de Steeg

Campus Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan