Jaimy Bachasingh

Product Owner, Digital Technology Services

Ik let er op dat we als Scrumteam altijd creatief blijven

‘Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor het onderdeel collaboration binnen BDO. Onze missie is om collaboration & the way of working naar een hoger niveau te brengen. Dit houdt in dat we eigenaarschap pakken op het onderwerp collaboration en de daarbij behorende onderdelen van een goed fundament voorzien. Alles om samenwerken én de manier van samenwerken, intern en extern, te bevorderen. We willen zoveel mogelijk rendement uit applicaties en diensten halen en focussen op innovatie. Van MS365 Teams, Sharepoint tot aan Service Management en marketing toolings, wij hebben het allemaal. We werken met Scrum. Daarmee verdeel je een project met een hoge mate van complexiteit en onzekerheid in hapklare brokken en kijk je steeds terug op wat er beter of anders kan, voordat je doorgaat. Scrum is echt een gamechanger. Je verandert er mindsets mee. Mensen gaan anders nadenken, kritischer kijken en meer durven. Ze bloeien op. En als je complexe projecten op een niet-scrum manier zou uitvoeren, zou je een veel minder goed resultaat bereiken.

As Product Owner behoud ik het overzicht en geef het team richting en guidance. Alles uit de applicaties, de medewerkers en het team halen is mijn doel. Maar ik let er goed op dat we creatief blijven. Met een frisse blik krijg je betere resultaten. Dat speelse heb ik van huis uit meegekregen. Ik ben opgegroeid met de eerste Playstation en daarna altijd fan gebleven. Mijn vader liet me nooit expres winnen. Zo leerde ik altijd te blijven proberen en voldoening te halen uit een overwinning. Want als het de 100ste keer niet lukt, dan vast de 101ste keer wel. 

Die mentaliteit heb ik meegenomen in mijn werk -  ook daar ben ik speels. Voordat we beginnen met een terugblik gaan we bijvoorbeeld mediteren, spelen we een potje Skribbl (een soort Pictonary), galgje, of verzinnen we samen met de Scrummaster de leukste en grappigste icebreakers om in de juiste stemming en energie te komen voor de meeting. Thuis game ik vooral ter ontspanning. Even alles om je heen vergeten, en de volgende dag weer fris aan het werk. Dat kan ik iedereen aanraden.’ 

Hulp nodig?

Karien Bekkers

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Karien Bekkers

Corporate Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan