Krista Treur

Senior Consultant Transaction Advisory Services

Ik breng klanten graag op ideeën waar ze zelf niet aan zouden denken.

‘Als Senior Consultant help ik met mijn team onze klanten bij de aan- en verkoop van bedrijven. Wij kijken of het beeld wat een potentiële koper heeft van een overnametarget klopt. Het is logisch dat een te verkopen bedrijf zich zo mooi mogelijk voordoet, maar wij duiken er dieper in. Hoe staat het er echt voor? Waar liggen kansen of risico’s? Het is leuk, spannend werk. Het voelt goed om een klant nieuwe inzichten te kunnen geven. Vanuit mijn expertise kan ik hen op zaken wijzen waar ze wellicht nog niet over na hadden gedacht, of die ze zelf niet zo snel tegen waren gekomen.

Elke paar weken ronden we een opdracht af. Dat komt goed uit want ik hou wel van de afwisseling, korte tijdslijnen en het projectmatige werk. Bij BDO krijg ik de uitdaging die ik nodig heb. Ik kom oorspronkelijk van de afdeling Accountancy en Bedrijfsadvies (A&B) maar wilde al langer naar de overname praktijk van BDO. Klantcontact, diepgang, deals en targets… dat sprak me aan. Gelukkig is er intern ontzettend veel mogelijk als je aangeeft dat je iets anders wilt. Ik kon makkelijk de overstap maken die ik wilde en heb er nog geen seconde spijt van.

Thuis hou ik net zo goed van afwisseling. Mijn man werkt hard, we hebben een jong zoontje én zijn een huis aan het bouwen. Maar voor uitgebreid bakken maak ik altijd tijd. Ook daarin zoek ik variatie door elke keer iets nieuws uit te proberen. Al blijft dat een hobby: ik hou teveel van de uitdagingen die mijn werk biedt. Als dealmaker ben ik helemaal op mijn plek.’

Hulp nodig?

Lizzy van de Steeg

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Lizzy van de Steeg

Campus Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan