IT Audit "almost weekend" borrel

Inschrijven

🎓Heb jij passie voor zowel IT als Bedrijfseconomie? Ben jij benieuwd naar IT Audit én BDO? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Tijdens de "almost weekend" borrel krijg je als lid van studievereniging VIA de unieke mogelijkheid ons IT Audit team beter te leren kennen! Gedurende deze 2 uur is het mogelijk om onder het genot van een drankje vragen te stellen aan onze medewerkers. Want wat doet een IT Auditor nou precies? 
Als IT-auditor bij BDO ondersteun je onze accountants bij het beoordelen van de IT-omgeving die relevant is voor de jaarrekeningcontrole en adviseer je de accountant in de te volgen controle-aanpak. Daarnaast voer je diverse IT-audit opdrachten uit die los staan van de jaarrekeningcontrole. Je rapporteert hierover aan het management en je adviseert onder andere over informatiebeveiliging, privacy en het beheersen van de IT-omgeving. 
 
Daarnaast kunnen onze collega’s jou alles vertellen over hun klanten, de begeleiding bij BDO en misschien zelfs iets over de teamuitjes en wintersport… 🤩 
 
Heb je vragen over het evenement? Mail of app Isa (isa.beuk@bdo.nl)! 

(Dit is een besloten evenement. Stuur vooral een berichtje indien je graag op een ander moment kennismaakt met BDO!)
 

Inschrijven

Hulp nodig?

Lizzy van de Steeg

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Lizzy van de Steeg

Campus Recruitment Specialist

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan