Onze arbeidsvoorwaarden

Van hybride werken tot jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Lees hier wat wij jou allemaal te bieden hebben.

Ontwikkel-, studie- en doorgroeimogelijkheden

Bij BDO sta je aan het roer van je eigen carrière. Je bepaalt zelf jouw volgende stap. We bieden je diverse mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen. Intern doen wij dit onder andere via de BDO Academie, Goodhabitz en diverse Summerschools. Meer weten? Neem contact op met onze recruiters voor meer informatie.     

Hybride werken

Binnen BDO krijg je de vrijheid om jouw werkweek zelf in te richten. Afhankelijk van jouw werkzaamheden werk je op kantoor, bij de klant of vanuit huis. 

"Hybride werken is bij BDO heel vanzelfsprekend. Gemiddeld zit ik twee dagen thuis, twee dagen op kantoor en een dag bij een klant."

Jeffrey Bouwman - Teamleider Accountancy

Opgeteld de beste werkgever voor jou

Je opereert op het hoogste niveau

Jij bepaalt je volgende stap

Je werkt succesvol samen

Je haalt alles uit je talent

"Iedereen bij BDO krijgt een mentor en bij elke opdracht is er iemand die jou begeleidt. BDO besteedt echt aandacht aan die ontwikkeling en zorgt ervoor dat mensen van elkaar leren. Ik leer nog steeds veel van de mensen om mij heen. En zelf vind ik het ook leuk om andere mensen het vak te leren."

Wouter Noor - Senior Assistent Accountant

Begeleiding

Binnen BDO sta jij er niet alleen voor. Zo word je onder andere begeleid door een vaste (senior) collega uit jouw team. Daarnaast hebben we interne coaches die je kunnen helpen met ontwikkelvraagstukken. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van time management, carrière en work-life balance.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Salaris

Binnen BDO werken we met functiegroepen. De hoogte van het salaris binnen de functiegroep is afhankelijk van kennis, opleiding en relevante werkervaring. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met één van onze recruiters.  Onze salarissen zijn gebaseerd op een 40-urige werkweek. 

Parttime werken

In diverse functies is parttime werken mogelijk. Bekijk hiervoor de vacaturepagina of neem contact op met de betrokken recruiter. 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Reiskostenvergoeding of mobiliteitsbudget

Als medewerker van BDO ontvang je een reiskostenvergoeding. In bepaalde functies heb je keuze tussen een reiskostenvergoeding of een mobiliteitsbudget. De toekenning en hoogte van het mobiliteitsbudget verschilt per functiegroep. Het mobiliteitsbudget kun je inzetten voor een leaseauto of je kunt het bedrag uit laten keren.

Onze medewerkers reizen met de Shuttel mobiliteitspas. Met deze pas kunnen zakelijke reiskosten worden gedeclareerd, of je nu met het OV, je eigen auto of een leaseauto van BDO reist. 

Vakantiedagen en vakantietoeslag

Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 22 vakantiedagen en 10 flexdagen per kalenderjaar. In overleg kun je extra flexdagen bijkopen of verkopen. De vakantietoeslag bedraagt 8,33%.

Laptop en telefoonvergoeding

Iedere vaste medewerker ontvangt van BDO een laptop en een netto telefoonvergoeding van minimaal €30,- per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van de telefoonvergoeding verschilt per functiegroep.

Onkostenvergoeding

Iedere vaste medewerker ontvangt een netto onkostenvergoeding van minimaal €44,30,- bij een fulltime dienstverband. De hoogte van de onkostenvergoeding verschilt per functiegroep.

Thuiswerkset en thuiswerkvergoeding

  • Je ontvangt een netto vergoeding van €2,15,- per volledig gewerkte thuiswerkdag. 
  • Je ontvangt van BDO een thuiswerkset.
  • Je kunt een bureaustoel en/of bureau declareren tot €700,-. 

Pensioenregeling

De ouderdomspensioenregeling van BDO is een beschikbare premieregeling bij Nationale Nederlanden. De eigen bijdrage aan de pensioenopbouw bedraagt 2% van de pensioengrondslag. Bij BDO ben je ook verzekerd voor een nabestaandenpensioen. Daarnaast zijn er aanvullende keuzemogelijkheden voor medewerkers.

Bonusregeling 

In een aantal functiegroepen heb je recht op een bonusregeling. Vraag aan de betrokken recruiter of dit voor jouw functie van toepassing is. 

Aanbiedingen voor BDO’ers

Een aantal organisaties biedt BDO-medewerkers korting op diverse faciliteiten. Zo krijg je korting op uitstapjes, entertainment, (zorg)verzekeringen, private lease, kleding, woonartikelen en je sportschool abonnement als deze is aangesloten bij het High Five Fitness Network.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met één van onze recruiters.

Jilke van Hulten

Jilke van Hulten

Corporate Recruiter
Centrale Staf

Mirjam Steuten

Mirjam Steuten

Corporate Recruiter
Apeldoorn, Arnhem & Enschede

Valerie Vaessen

Valerie Vaessen

Campus Recruiter
Den Bosch, Eindhoven & Maastricht

Jamie Wellink

Jamie Wellink

Corporate Recruiter
Rotterdam & Den Haag