Cèdric Heuschen

Junior Manager, Audit & Assurance

Dat collega’s vrienden worden is bij BDO geen uitzondering

‘Wat mij zo aanspreekt aan BDO is de informele sfeer. Een sfeer waarin hard wordt gewerkt maar die tegelijkertijd ruimte laat voor echte vriendschappen, zoals die tussen mij en Fabian. Hoewel we elkaar kenden van de middelbare school, waren we elkaar uit het oog verloren. Tot hij solliciteerde bij BDO, waar ik al werkte. Inmiddels zijn we goede vrienden, collega’s én zelfs huisgenoten. We sporten graag samen en spreken buiten het werk geregeld af met collega’s. 

In deze prettige  sfeer werken wij aan onze audit klanten. Ik ben verantwoordelijk voor audits van corporate, veelal internationale, organisaties in de profitsector. Daarnaast zal ik volgend jaar de titel registeraccountant behalen. Fabian en ik zijn erg ambitieus en het is ons doel om partner te worden. Fabian is misschien nog wel meer carrière gedreven. Hij zit bijvoorbeeld in het Jong MT, een orgaan dat het echte MT adviseert. Ik houd mij daarentegen vooral bezig met innovatie binnen BDO. Wij zijn allebei ambitieus, maar het is zeker niet up or out binnen BDO. Bij BDO pas je je carrière aan naar je eigen behoeftes en ambitie.

Naast het werken met klanten wordt veel georganiseerd voor medewerkers. We vinden het allebei leuk om hiermee actief bezig te zijn. Ik ben bestuurslid van de personeelsvereniging dus ik organiseer de uitjes op de afdeling. Van een barbecue tot kleiduiven schieten, tot een borrel in de kelder van de partner. Dat typeert BDO denk ik ook wel. We zijn een professionele grote organisatie, met meer dan 2500 man in Nederland en 91.000 wereldwijd. Maar de sfeer is heel persoonlijk. Omdat je je eigen carrièrepad mag volgen, is niemand elkaars concurrent. Dat collega’s vrienden worden, zoals wij, is echt geen uitzondering.'

Hulp nodig?

Isa Beuk

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur een appje

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan